Shanghai Xianrong Packaging Co., Ltd. është një ofrues shërbimi i integruar që integron dizajnin dhe prodhimin, duke u fokusuar në zhvillimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të produkteve të cilësisë së lartë të lëkurës dhe letrës.Ne kemi një ekip efikas të menaxhimit të funksionimit, 10 anëtarë kryesorë me vite përvojë praktike në fushën e paketimit të nivelit të lartë, 20 teknikë procesesh me më shumë se 10 vjet përvojë dhe 200 kolegë të aftë në industri.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha