Shanghai Xianrong Packaging Co., Ltd. е интегриран давател на услуги што ги интегрира дизајнот и производството, фокусирајќи се на развојот и производството на сите видови висококвалитетни производи од кожа и хартија.Имаме ефикасен тим за управување со операции, 10 основни членови со долгогодишно практично искуство во областа на пакување со висока класа, 20 процесни техничари со повеќе од 10 години искуство и 200 вешти колеги во индустријата.

Прочитај повеќе
Види се